Cine sunt?

Szokolszky Istvan – în prezent sunt sportiv de anduranță, ultraalergător și ultratriatlonist. Am debutat cu Arte Marțiale iar după 23 de ani de activitate în acest domeniu am trecut la alpinism clasic iar după aceea la alergare și la triatlon. Astfel s-au adunat peste 35 de ani de activitate sportivă neîntreruptă în care am descoperit valoarea sportului. Filosofia Artelor Marțiale m-a învățat să depășesc obstacolele în sportul de anduranță și a devenit stil de viață. Pe lângă practica zilnică, învăț și mă calific în permanență pentru a oferi servicii de calitate și actualizate la cele mai recente cercetări de specialitate. 

Am alergat peste 60 de maratoane, 30 ultramaratoane, 30 triatloane pe distanță scurtă, 3 curse de Ironman și 2 curse de Dublu Ironman. Cele mai importante realizări și curse sunt:

Cucerirea vârfului MC Kinley 6168m;
Cucerirea vârfului Aconcagua 6962m;
Ultra Balaton 214km asfalt – 2 ori;
Arad – Bekescsaba 200km – 2 ori;
Orobie Ultra Trail – 143km trail;
100 Mile Istria – 168km trail – 3 ori;
Piros 85 – 85 km trail 10 ani la rând;
Ciucaș 100 – 104km trail – 2 curse;
MPC – 39km trail – 10 ani la rând;
Salomon Eco Run – 41km trail – 10 ani la rând;
Campionat Mondial IUTA Dublu Ironman – 7.6km/360km/84km – 2 ori.

ITRA Performance Index – 640    https://itra.run/runners/55790-istvan-szokolszky

Sunt instructor de triatlon acreditat de FRTRI din anul 2014. Am ajutat la autorealizarea unor practicanți amatori să devină sportivi pasionați. Am parcurs cu ei toate etapele, de la 0 până la Ironman.

Inițiator al campaniei de caritate “24 De Ore Pentru Un Zambet” – alergare pe bandă 24 de ore, 6 ediții până în prezent. 

Cui mă adresez?

Mă ocup de alergători și de triatloniști amatori care doresc să-și îmbunătățească tehnica în cele două ramuri sportive și doresc să-și îmbunătățească timpii de cursă. Totodată, mă adresez tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții prin sport. 

De ce să alegi antrenor personal și ce valoare aduc eu?

În ultima vreme pe internet au apărut fel de fel de programe de antrenament pentru „toată lumea”, care din păcate nu sunt personalizate astfel încât ori duc la accidentări frecvente, ori la subantrenament ori supraantrenament. Aici intervine antenorul care în funcție de analize de performanță și analize medicale schimbă antrenamentele în așa fel încât randamentul să fie conform targetului, ocolind accidentările. Analizele de performanță sunt procesate și analizate cu ajutorul unor programe profesionale. Valoarea cea mai importantă pe care o reprezint ca antrenor este asigurarea continuității în sport și avansarea treptată și sigură.

Procesul de colaborare

  1. Vom stabili o primă întâlnire pentru a ne cunoaște via facebook messenger.
  2. Vei completa un chestionar din care va reieși starea ta de sănătate și nivelul tău actual de performanță.
  3. Vom stabili planul de lucru și vom contura ATP-ul (eng., Annual Training Plan), care include obiectivele tale.
  4. Vom începe antrenamentele.