Skip to content

ultra fitness stories (1200 × 630px) (Instagram Post (Square)) (1200 × 630px)

Numele meu este Szűcs László. Am 42 de ani și lucrez în domeniul IT de peste 20 de ani. Sunt căsătorit și am doi copii adolescenți. Îmi place să călătoresc și sunt adeptul conceptului: collect memories not things. Asftel, timpul meu liber se împarte între sport și călătorii.

Ce te-a atras la triatlon/alergare?

Motivația a venit la începutul anului 2020 după ce am participat la Workshopul de triatlon prezentat de Mihai Vigariu.

De ce ai început să colaborezi / apelezi la UF ?

Am dorit din start să apelez la un antrenor cu experiență, deoarece neavând cunoștințe în domeniu am dorit să evit accidentările și antrenamentele haotice după ureche.

Cum te-a ajutat UF in parcursul tau ca sportiv?

M-a ajutat să fiu mai organizat și să depășesc momentele grele care apar pe parcursul unei pregătiri sportive.

Top 3 beneficii care ti-a adus faptul ca ai avut un plan personalizat de antrenament?

  1. Am evoluat controlat din punct de vedere sportiv.
  2. Am fost motivat să urmez sarcinile trasate în antrenament
  3. Am înțeles și am aplicat observațiile transmise de către antrenor

Care sunt competitiile cele mai memorabile? De ce?

Cea mai memorabilă a fost concursul de Ironman 70.3 din Cascais. Am simțit din plin atmosfera vibrantă împreună cu alți 4000 de sportivi. Un alt concurs memorabil a fost concursul local X-Man Romania unde am participat la proba de Half Ironman. Aici am simțit energia publicului local și a prietenilor care au venit să mă susțină.

Cand incepi sa te pregatesti mai serios pentru sezonul de competitii?

Încerc să nu omit niciun antrenament, știind că în această perioadă de fapt ne pregătim corpul pentru a fi în formă în perioada competițională.

Cum arata calendarul tau de competitii 2023?

Încă din septembrie când începe perioada de acumulare mă focusez să îmi pregătesc corpul pentru următorul sezon. Este o muncă destul de lungă deoarece durează toată perioada de iarnă și început de primavară.

Care sunt obiectivele tale pe viitor?

Voi participa la două concursuri Ironman 70.3. Primul în Marbella, Spania în luna mai și al doilea în Italia în luna septembrie.

Care este cea mai mare provocare in a-ti sustine acest stil de viata?

Aș dori să practic acest sport cu regularitate și să particip la 1-2 concursuri de tip Half-Ironman pe an marca Ironman în diverse locații de pe planeta. Doresc să absorb fiecare moment al acestor concursuri, să întâlnesc oameni noi, să îmbin principalele mele pasiuni: sportul și călătoriile.

Care este cea mai mare provocare în a-ți susține acest stil de viață?

Timpul este cea mai mare provocare însă e gestionabilă dacă o faci în mod inteligent. Trebuie să îți stabilești o lista de priorități și să te ții de ea. În acest fel îți vei găsi timp pentru toate.

Ce te face să nu renunți când lucrurile devin grele? Provocările mă fac să îmi cresc reziliența. Astfel eu nu le văd drept obstacole ci ca pe o provocare care trebuie depășită. Aici începe să apară diferența între cei care vor cu adevărat să avanseze și cei care abandonează la primul challenge.

Cui recomanzi triatlonul/alergarea?

Tuturor care vor sa găsească un echilibru in viata. Acest sport îți oferă foarte multe bucurii și nu în ultimul rând te ajută să îți cunoști și să îți depășești limitele în continuu.

Pregătit să cucerești noi orizonturi prin sport?

Hai să lucrăm împreună.
UltraFitness