Skip to content

Web Marius Fora

Hello, Sunt Marius. Am 35 de ani, căsătorit de 13 ani și sunt tatăl a doi copii minunați. Lucrez cu normă întreagă la firma Hubners. Ca și hobby-uri în afară de alergare și ciclism, îmi place foarte mult să mă uit la filme, să ascult muzică și să ies în natură, cât mai departe de agitația orașului.

Am început să alerg din anul 2018, prima competiție la care am participat a fost Oradea City Running Day. După această competiție a început să îmi placă tot mai mult alergarea, deoarece vroiam să ajung și eu pe podium și să fiu tot mai bun. La început mă antrenam ca și multi alții, după internet, și doar cu câteva săptămâni înainte de competiții. 

Apoi la sfarșitul anului 2019 după niște discuții cu Cristina Cecan care era voluntar la evenimentul 24h pentru un zambet am fost cooptat de Istvan Szokolszky in echipa Ultrafitness. Din acel moment am început să am un antrenor care să îmi monitorizeze toate datele rezultate în urma antrenamentelor prescrise. Pe toată durata colaborării cu Ultrafitness și până în prezent am reușit performanța să-mi fac recorduri personale la cursele de 5k, 10k, 21k și maraton.

Principalele beneficii în avea un plan personalizat de antrenament sunt în primul rând, evitarea accidentărilor, atingerea obiectivelor într-un timp destul de scurt și o disciplină, motivație pentru a efectua toate antrenamentele prescrise de antrenor. Am participat în toți cei 5 ani de când practic alergarea și duatlonul la numeroase competiții, reușind numeroase clasări pe podium. Cele mai frumoase sunt titlurile de campion național la duatlon sprint age group 35-39 si clasările pe podium atât la campionatul european, cât și mondial de duatlon sprint age group 30-34, respectiv 35-39.

Am început în noiembrie pregătirea pentru sezonul competițional 2023, după testarea de la Cârța SportLab și aflarea anumitor parametrii necesari în stabilirea unui plan personalizat de antrenament.

În 2023 doresc să-mi îmbunătățesc timpii de alergare pe toate distantele 5k, 10k, 21k și maraton. Pentru maraton am ales deja o cursă și anume maratonul de la Valencia, iar pentru celelalte distanțe încă nu sunt hotărât, dar cu siguranță vor fi aici în țară.

Dacă o zi nu alerg sau merg pe bicicletă simt că ceva nu e ok cu mine, fiind dependent de mișcare ca și fumătorii de nicotină. Pentru mine alergarea, bicicleta, mișcarea sunt un stil de viață la care nu pot renunța și de aceea recomand tuturor să facă sport.

Pregătit să cucerești noi orizonturi prin sport?

Hai să lucrăm împreună.
UltraFitness